Van Schip, Keurslager

Gourmet en fondue

Voor een gezellig etentje met vrienden en/of familie zijn onze gourmet- en fondueschotels een echte aanrader. Voor gourmet wordt het vlees in plakjes gesneden en voor fondue snijden wij het vlees in blokjes, zodat u het vlees zo aan een spiesje kunt rijgen. Onze gourmet- en fondueschotels worden op een schaal opgemaakt. 
Hieronder vindt u onze standaard gourmet- en fondueschotels; deze kunnen naar wens aangepast of uitgebreid worden.

Gourmet Basis

  • kogelbiefstuk
  • varkensschnitzel
  • kipfilet
  • hamburger
  • slavink
  • tartaar
  • mini kipsaté
  • shoarma

Prijs per pers.: € 5,85   
± 250 gram

Gourmet Basis

Gourmet De Luxe

  • kogelbiefstuk
  • kipshaslick
  • kalfsbiefstuk
  • varkenshaas
  • cordon bleu
  • katenhaasje
  • Griekse kipvink

Prijs per pers.: € 7,00
± 250 gram

Gourmet De Luxe

Gourmet Populair

  • varkensschnitzel
  • kipfilet
  • hamburger
  • shoarma
  • slavink

Prijs per pers.: € 4,40
± 250 gram

Gourmet Populair

Kindergourmet

  • hamburger
  • kipfilet
  • mini vinkje
  • kipnugget

Prijs per kind: € 2,95     
± 200 gram

 

Kindergourmet

Fondue

  • kogelbiefstuk 
  • varkensbiefstuk
  • kipfilet
  • runderballetjes
  • varkensballetjes
  • mini vinkjes

Prijs per pers.: € 5,85
     ± 250 gram

Fondue

Vegetarische gourmet

Prijs per pers.: € 5,85

Vegetarische gourmet

De gourmetschotel is ook geschikt voor steengrillen; dan worden de tartaartjes vervangen door dikker gesneden bacon.

Bouillonfondue bestaat uit dunne lapjes (biefstuk, varkensschnitsel, kipfilet, kalfsvlees) die in de bouillon gegaard worden. Als u deze schotel besteld, dan duidelijk vermelden dat het een bouillonfondue betreft.

Crêpes Suzette

Een heerlijk nagerecht voor uw gourmetparty.

De flensjes kunt u maken van pannenkoekbeslag volgens de bereidingswijze die op het pak vermeld staat.
 
Ingrediënten:
- sinaasappelsap
- vanille-ijs
- suiker
- cointreau

Bereidingswijze:
Bak van het beslag in weinig boter een dun, goudkleurig flensje en neem het flensje uit het pannetje. Smelt nu 2 theelepels suiker in het pannetje, blus het met een 1/2 juslepel sinaasappelsap en roer de suiker los van de bodem. Leg het flensje terug in het pannetje, een bolletje ijs erop en schenk er wat cointreau bij (de liefhebbers mogen zelf bepalen hoeveel). Flambeer het geheel (door het pannetje iets schuin te houden boven de spiritusbrander). Probeer het flensje zo op uw bord te schuiven dat het dubbelgevouwen met het bolletje ijs ertussen op uw bord glijdt.

Nu kunt u ook van uw nagerecht genieten.
 

EET SMAKELIJK

Van Schip, Keurslager

Odijkseweg 57b
3994AS Houten
0306375132

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten