Crêpes Suzette

Een heerlijk nagerecht voor je gourmetparty.
De flensjes kan je maken van pannenkoekbeslag volgens de bereidingswijze die op het pak vermeld staat.

Ingrediënten:

  • sinaasappelsap
  • vanille-ijs
  • suiker
  • cointreau

Bereidingswijze:
Bak van het beslag in weinig boter een dun, goudkleurig flensje en neem het flensje uit het pannetje. Smelt nu 2 theelepels suiker in het pannetje, blus het met een 1/2 juslepel sinaasappelsap en roer de suiker los van de bodem. Leg het flensje terug in het pannetje, een bolletje ijs erop en schenk er wat cointreau bij (de liefhebbers mogen zelf bepalen hoeveel). Flambeer het geheel (door het pannetje iets schuin te houden boven de spiritusbrander). Probeer het flensje zo op uw bord te schuiven dat het dubbelgevouwen met het bolletje ijs ertussen op uw bord glijdt.

Nu kunt u ook van uw nagerecht genieten. 

EET SMAKELIJK