Carpaccio

Een heerlijk voorgerecht van ossenhaas.
 
Voor de echte carpaccio hoeft u niet naar een restaurant. Met onze kant-en-klaar gesneden ossenhaas kunt u het gemakkelijk zelf maken.

Ingrediënten:

* kant-en-klaar gesneden ossenhaas
* geraspte kaas
* gemengde sla
* kappertjes
* Van Schip’s carpacciodressing (gratis)
* pijnboompitjes

Bereidingswijze:
Een half uur voordat u de carpaccio gaat maken haalt u de ossenhaas uit de diepvries. Ieder laagje vlees met het stukje plastic eronder legt u op het aanrecht. Rooster de pijnboompitjes in de koekenpan zonder boter (schudden in de pan; pas op dat ze niet verbranden), als u de roosterlucht ruikt zijn ze goed.
In het midden van een groot bord maakt u een bedje van sla; sprenkel hierover een gedeelte van de carpacciodressing. Leg nu de ossenhaas omgekeerd op de sla en haal vervolgens het plastic velletje weg.
Strooi een beetje zout over het vlees. Garneren met de rest van de dressing, wat geraspte kaas, kappertjes, geroosterde pijnboompitjes en klaar is uw overheerlijk voorgerecht.
 
TIP: bij een buffet kunt u ook een grote schaal met carpaccio opmaken.
 

EET SMAKELIJK