Van Schip, Keurslager

Workshop BBQ-en

Juul en Jip van Schip ontvangen jullie vanaf 18:30 uur.  We starten om 18.45 uur. De avond zal duren tot ongeveer 21:30 uur. Tijdens deze avond gaan we smullen! Van onze huisgemaakte lekkere salades tot het zelf gegrilde vlees. Ook de nodige drankjes erbij worden door ons verzorgd.

 

Data

VOL 8 juni voor beginners
VOL 13 juni voor gevorderden
VOL 15 juni voor gevorderden

 

Aanmelden

Aanmelden graag minimaal 2 weken voor aanvang.

Inschrijven per email (vanschipbbq@gmail.com) of in de slagerij.

Maximaal 2 personen per aanmelding.

Kosten voor de cursus zijn € 30 per persoon.

Cursus voor beginners

In deze workshop ga je spelenderwijs leren hoe je moet grillen op een BBQ met een deksel. Wij werken met de Weber BBQ omdat dit de meest voorkomende houtskool-BBQ met deksel is.


Aandachtspunten

  • Soorten barbecues
  • Houtskool en briketten
  • Temperaturen en het regelen hiervan
  • Diverse soorten vlees
  • Gereedschap
  • Schoonmaken
  • Energiezuinig BBQ-en

Cursus voor gevorderden

In deze workshop gaan we een stuk dieper op de materie in. Basiskennis barbecueën is daarom dus echt nodig!

Aandachtspunten

  • Het grillen van grote stukken vlees (o.a. Pulled Porc en Cote de Boeuff)
  • Temperaturen en het regelen hiervan (o.a. met de BBQ-guru)
  • Werken met Weber, Big Green Egg en Monolith.
  • Roken op de bbq
  • Kruidenrubs en marinades.

Van Schip, Keurslager

Odijkseweg 57b
3994AS Houten
0306375132

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten