Van Schip, Keurslager

Workshop BBQ-en

Regelmatig geven wij BBQ workshops. Tijdens deze workshop leert u veel over hoe u de barbecue optimaal kunt gebruiken om het vlees een perfecte garing te geven. Natuurlijk wordt er op deze avond ook gesmuld van het barbecuevlees.

Er zijn twee verschillende soorten workshops: één voor beginners en één voor gevorderden. Zo is er altijd een workshop voor uw niveau! Lees hieronder meer over de aandachtspunten van de workshops.

Momenteel hebben wij geen workshop ingepland staan. Zodra wij de nieuwe data hebben, vindt u dat op deze pagina!

Cursus voor beginners

In deze workshop ga je spelenderwijs leren hoe je moet grillen op een BBQ met een deksel. Wij werken met de Weber BBQ omdat dit de meest voorkomende houtskool-BBQ met deksel is.


Aandachtspunten

  • Soorten barbecues
  • Houtskool en briketten
  • Temperaturen en het regelen hiervan
  • Diverse soorten vlees
  • Gereedschap
  • Schoonmaken
  • Energiezuinig BBQ-en

Cursus voor gevorderden

In deze workshop gaan we een stuk dieper op de materie in. Basiskennis barbecueën is daarom dus echt nodig!

Aandachtspunten

  • Het grillen van grote stukken vlees (o.a. Pulled Porc en Cote de Boeuff)
  • Temperaturen en het regelen hiervan (o.a. met de BBQ-guru)
  • Werken met Weber, Big Green Egg en Monolith.
  • Roken op de bbq
  • Kruidenrubs en marinades.

Van Schip, Keurslager

Odijkseweg 57b
3994AS Houten
0306375132

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten