Van Schip, Keurslager

Groot vlees (low and slow coocking)

Natuurlijk geven wij het juiste grill-advies bij ieder stuk grootvlees.

Deze zomer plaatsen we op FB regelmatig (BBQ) grootvlees-aanbiedingen. Like ons en blijf op de hoogte.

Specialiteiten

  • Cowboyrosbief: de enige echte originele…. alleen bij ons verkrijgbaar! Dit product is door Juul zelf bedacht en Juul heeft het dan ook tot in de puntjes, qua ingrediënten en kruidenmelanges, ontwikkeld.
  • Rosbief a la Dario Cecchini
  • Cote de boeuff
  • Picanha
  • T-bone steak
  • Entrecote
  • Flat iron  (gevliesde sukade)
  • Bavette
  • Beef ribs
  • Rucolarol (rosbief vanbinnen gemarineerd en gevuld met rucola en oude kaas)
  • Varkensrack
  • Varkensbuik
  • Procereur
  • Boston butt
  • Kalfs ribeye
  • Pulled porc
  • Spare ribs

Benodigdheden

Voor een perfecte bbq-sessie zijn onder andere de volgende producten belangrijk.

  • Kernthermometer
  • Juiste en voldoende kolen verzamelen zodat er tijdens het grillen niet meer bijgevuld hoeft te worden
  • Voorbereiding
    • Planning: wat ga ik grillen
    • Advies vragen en bestellen bij de slager
    • Opschrijven tijd en temperatuur
    • Kruiden: zelf maken of kant en klare rub
    • Hoeveelheid vlees
    • Aantal personen

Van Schip, Keurslager

Odijkseweg 57b
3994AS Houten
0306375132

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten